GYEREKTÁBOR

GYEREKTÁBOR

Vitorlás gyerektábor

Bentlakásos gyerektáborainkban a 8-18 éves korosztály kötetlen és szórakoztató formában rengeteg élménnyel sajátíthatja el a hajózás alapjait Optimist és Kalóz hajóosztályokban. A táborokat 5 napos időtartamban szervezzük, 10-10 fővel és két pedagógussal. A tábor részvételi díja magában foglalja a tanfolyam költségét, a szállást, a napi ötszöri étkezést és a hajóbérleti díjakat.

TÁBORVEZETŐ: Fi János
Vitorlázó családból származom, jómagam is évekig aktív versenyző voltam. Később vitorlás szakedzőként dolgoztam. 10 évig a Cadett válogatott edzőjeként is közrejátszottam a vitorlássport fejlesztésében. Tanítványaim 29 ifjúsági bajnokságot nyertek, ennek eredményeként egy-egy versenyzőm az 1992-es és az 1996-os olimpiára is kijutott. Gyerek- és felnőttoktatással foglalkozom jelenleg is.

TERVEZETT PROGRAM
Ideális esetben naponta legalább kétszer, de ha bírják a gyerekek, akkor koraeste 18:00 körül is ki lehet menni vitorlázni.

VITORLÁSTÁBOR IDŐPONTJAI 2022-BAN A gyerektábor vasárnap este 18 órakor gyülekezővel, majd a vacsorával indul.


Térítési díj

A tanfolyam minimum 6 fő jelentkezése esetén indul.


JELENTKEZÉS

FI JÁNOS
+36-30-825-4572
janosfi@gmail.com


AZ OKTATÁS ELMÉLETI RÉSZE

Az elméleti foglalkozások alkalmával a gyerekek előadásokat hallgatnak, illetve tartanak egymásnak, és filmeket néznek meg az alábbi témakörökben:

GYAKORLATI OKTATÁS

Természetesen mindez játékos formában, pl: hajóval vízből labdát szedni, rövidebb pályaversenyek.

SZABADIDŐS PROGRAMOK, VERSENYEK

A tábor közben és végén van egy kis számonkérés az egy heti elméleti anyagból.NKH által akkreditált képzés
Képzési engedély száma: UVH/HF/NS/A/2193/2/2016

Hajóvezetői képzések Balatonkenesén

Következő tanfolyam

2023. április
HAJÓSSZÓTÁR

úszómű: helyváltoztatásra általában nem szolgáló, önálló meghajtással nem rendelkező, vízen munkát nem végző úszólétesítmény.